Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva pub-, konsert- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 881 | 16 122 | 10 982 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -4 890 | 1 441 | 1 602 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 042 | 1 295 | 1 481 |
Årets resultat (tkr) | -5 042 | 308 | 481 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 941 | 7 350 | 7 287 |
Antal anställda | 13 | 13 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 13 881 | 16 122 | 10 982 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -4 890 | 1 441 | 1 602 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -5 042 | 1 295 | 1 481 |
Årets resultat (tkr) | -5 042 | 308 | 481 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 5 118 | 5 205 | 5 245 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 2 823 | 2 145 | 2 042 |
Tillgångar (tkr) | 7 941 | 7 350 | 7 287 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | -3 722 | 1 320 | 1 061 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 769 | 950 | 1 191 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 10 894 | 5 080 | 5 036 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 941 | 7 350 | 7 287 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 13 | 13 | |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 068 | 1 240 | |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -35.2% | 8.9% | 14.6% |
Soliditet | -46.9% | 18.0% | 14.6% |
Kassalikviditet | 23.1% | 36.0% | 34.7% |
Halvvägs Upp AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 3 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva pub-, konsert- och restaurangverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.